Gereviseerde iPhone

Voor een gereviseerde iPhone ben je bij Jparts aan het juiste adres

Bij Jparts weten we als geen ander hoe duur, maar ook geweldig iPhones zijn en daarom bieden wij jou een gereviseerde iPhone aan. Deze iPhones zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden, omdat wij ze volledig onder handen genomen hebben. Uiteraard gebruiken we dan alleen de originele onderdelen, zodat de bekende Apple kwaliteit hetzelfde blijft. We maken de gebruikte telefoon helemaal schoon, plaatsen er een nieuwe batterij in, vervangen de defecte onderdelen en repareren de beschadigingen. Op deze manier kun jij een iPhone gebruiken die er als nieuw uit ziet en die perfect werkt, voor een aanzienlijk betere prijs.

De gereviseerde iPhone van Jparts

Wil jij een gereviseerde iPhone kopen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van boven de €75 en we leveren onze gereviseerde producten in de gehele Benelux. Je kunt de gereviseerde iPhone online kopen, zodat je je bestelling rustig in je eigen tijd en vanuit je luie stoel kunt plaatsen. Je krijgt er standaard 1 jaar garantie bij, een oplader, een doosje en een sim pinnetje. Of je nu een zakelijke- of een privé telefoon nodig hebt, bekijk ons assortiment en je zal niet worden teleurgesteld.

Accessoires en andere diensten

Jparts levert jou een gereviseerde iPhone die er als nieuw uit ziet, maar dat is niet het enige wat we doen. Bij ons kun je terecht voor reparaties van je huidige telefoon. Je kunt ook je oude telefoon inleveren en aan ons verkopen. Verder bezorgen we je de originele onderdelen van je huidige telefoon, mocht je deze zelf willen repareren. Ben je op zoek naar handige accessoires zoals oortjes, powerbanks en opladers, dan is Jparts dé leverancier voor jou. Bekijk ons assortiment online en als je nog vragen hebt staat er een van onze medewerkers 24/7 tot je beschikking.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE IN ONZE LIVE CHAT OF VIA DIT CONTACT FORMULIER.

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X