Search

iPhone reparatie Belgie

Zoek je een betrouwbare iPhone reparatie België?

Een kapotte telefoon is ontzettend vervelend. Je kunt dit toestel toch nog geen halve dag missen? Misschien gebruik je hem ook veel voor je werk? Waarschijnlijk zoek je daarom naar een reparatie iPhone België. Bij Jparts ben je dan aan het goede adres. Jouw iPhone repareren België is bij ons helemaal geen probleem. Kwaliteit, een goede service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als het gaat om een reparatie van het scherm, heb je bij ons de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Jij bepaalt tenslotte zelf hoeveel geld je uitgeeft!

3 Verschillende kwaliteiten scherm reparatie iPhone België

Is het scherm voor jou belangrijk of komt dit iets minder precies? Afhankelijk daarvan kies je een bepaald scherm. De prijzen zijn verschillend. Twijfel je bij de iPhone reparatie België welk scherm het meest geschikt is, dan mag je altijd contact met ons opnemen. We leggen je graag de verschillen uit. Welk scherm je ook neemt, de reparatie gebeurt altijd grondig. Op alle reparaties krijg je van ons garantie. De duur van de garantietijd is echter wel verschillend. Neem je een origineel scherm, dan heb je 1 jaar garantie. Bij prime, refurbished schermen en batterijen bedraagt de garantietijd een half jaar. Bij copy schermen bieden we 3 maanden garantie.

Offerte aanvragen iPhone repareren België

Misschien zoek je naar een reparatie iPhone in België, maar vraag je jezelf af wat de kosten zijn. Je wilt het liefst het oude toestel behouden, maar het moet ook weer niet te duur worden. Dit begrijpen wij helemaal. We zijn je daarom graag van dienst met een zo nauwkeurig mogelijke offerte. In principe kunnen we alle soorten iPhones herstellen. Uiteraard moet het mogelijk zijn om de onderdelen te pakken te krijgen. In de praktijk blijkt dat echter meestal wel te lukken. Benieuwd naar de mogelijke kosten? Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op.

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE IN ONZE LIVE CHAT OF VIA DIT CONTACT FORMULIER.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X