Refurbished telefoon

De beste refurbished telefoon koop je bij Jparts

Jparts is dé specialist voor het repareren van je telefoon en daarom bieden wij je ook een kwalitatieve refurbished telefoon aan die nauwelijks meer van nieuw te onderscheiden is. De gebruikte telefoons maken we helemaal schoon, we herstellen de beschadigingen, we vervangen de defecte onderdelen en leveren er standaard een nieuwe batterij bij. Uiteraard wordt ook de software helemaal nagekeken. Alle toestellen die we zo onder handen genomen hebben worden geleverd met een oplader, een doosje en 1 jaar garantie.

De juiste refurbished telefoon voor jou

We leveren diensten in de gehele Benelux en als je van ons een refurbished telefoon kopen wilt, dan heb je verschillende opties. Zo leveren we ze aan in nieuwstaat, als bijna nieuw of met lichte gebruikssporen. We gebruiken alleen originele onderdelen dus je telefoon gaat er qua kwaliteit niets op achteruit. Tegelijkertijd betaal jij uiteraard een stuk minder voor onze refurbished telefoons en bespaar je zo een leuk bedrag. Helemaal als je je oude telefoon bij ons inlevert, want de waarde daarvan trekken we af van je bestelling. Komt deze boven de €75, dan zijn de verzendkosten gratis.

De andere diensten van Jparts

Het repareren van telefoons is niet het enige waar we goed in zijn. We leveren ook originele onderdelen van onder andere Apple, Samsung en Huawei. Daarnaast verkopen we alle nieuwste telefoon modellen én bijbehorende accessoires, zoals oortjes, opladers en screenprotectors. Of je nu op zoek bent naar een powerbank, je wilt een refurbished telefoon online kopen, je bent op zoek naar originele onderdelen om je telefoon zelf te repareren of je hebt een handige accessoire nodig, Jparts helpt je erbij. Onze medewerkers zitten 24/7 voor je klaar en hebben alle kennis in huis om je specialistisch advies te geven. Wacht dus niet, loop door ons assortiment en bestel een refurbished telefoon bij Jparts.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE IN ONZE LIVE CHAT OF VIA DIT CONTACT FORMULIER.

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X