Tweedehands gsm

Voor een tweedehands gsm moet je bij Jparts zijn

Bij Jparts zijn de specialisten in het repareren van telefoons en dat betekent dat wij de beste tweedehands gsm aanbieden voor jou. Deze toestellen zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden en natuurlijk zijn ze veel gunstiger geprijsd. We halen de hele telefoon uit elkaar, maken deze grondig schoon, bekijken de hardware en repareren/vervangen deze, lopen de software helemaal na en we doen er standaard een nieuwe batterij in. Op die manier kun je een tweedehands gsm kopen die werkt als nieuw. En de specialisten van Jparts zitten 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden, probleem op te lossen en advies te geven.

Een tweedehands gsm van Jparts

De tweedehands gsm’s van Jparts worden dus eerst grondig nagekeken en pas als ze aan onze eisen voldoen bieden we ze te koop aan. Je kunt dan kiezen voor een model dat in de nieuwstaat verkeert, dat er als bijna nieuw uitziet of dat lichte gebruikssporen bevat. Deze versturen we gratis naar je als je bestelling hoger is dan €75. En dat doen we in de gehele Benelux. Bij ons kun je een tweedehands gsm online kopen en dat doe je dus in je eigen tijd en van een locatie die je zelf uitkiest. Je hebt je tweedehands gsm dan snel in huis, klaar om te gebruiken.

Andere diensten van Jparts

We zijn specialisten in het repareren en reviseren van telefoons, maar we verkopen ook de nieuwste modellen van Apple, Samsung en Huawei. Uiteraard bieden we daar ook de nodige accessoires bij aan, zoals oortjes, powerbanks, opladers en schermprotectors. We verkopen en gebruiken alleen de originele onderdelen, zodat je je over de kwaliteit geen zorgen hoeft te maken. Bekijk rustig ons assortiment en als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. Onze specialisten hebben de kennis en de ervaring om je verder te helpen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE IN ONZE LIVE CHAT OF VIA DIT CONTACT FORMULIER.

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X