BTW-toestellen aan enorme lage prijzen.

Bij ons ontvang je toestellen die er bijna als nieuw uit zien, we hanteren de hoogste kwaliteit op de refurbished markt, daarom kies je bewust voor JPARTS!

Wat Zeggen klanten over ons?

 • Jparts echt bedankt, zelf kocht ik onderdelen bij een concurrentie maar jullie onderdelen zijn absoluut niets te vergelijken dan andere bedrijven. momenteel heb ik al een dozijn schermen besteld en kwalitatief zijn deze effectief wel de beste op de markt! Hier moet je absoluut zijn voor de onderdelen, wel jammer dat sommige producten er niet op staan maar per mail kan dit besteld worden!

  -- Joost uit Amsterdam --
 • Dit bedrijf is echt een aanrader, heb er al meerdere malen producten gekocht en zoals ze vermelden… ze weten wat kwaliteit is echt een klasse bedrijf!

  -- Mohammed uit Antwerpen --
 • Op 22/05/2020 een iPhone Xsmax aangeschaft ,  helaas heb ik er langer op moeten wachten door de corona periode. maar zoals ze vermelden op hun website, toestel zien er top uit beste plaats om ze te kopen een echte aanrader!

  -- Bert uit Breda --
 • Op 02/06/2020 heb ik een iPhone 8 besteld, slechts 4 dagen moeten wachten. Batterij was wel niet vervangen maar dit heeft hij super opgelost door er toch een nieuwe in te plaatsen! Bedankt, super telefoon en een nieuwe vaste klant.

  -- Tim uit Retie --

Nood aan top onderdelen?

Jparts heeft de beste iPhone onderdelen in de Benelux!

Gratis verzendingen

Al onze producten worden vanaf €75 gratis verzonden met BPOST

30 dagen retourrecht

*Zie onze algemene voorwaarden

Beveiligde betaalmethode

Veilig betalen met Mollie

Onze merken

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X