Free Shipping

Al onze producten worden vanaf €75 gratis verzonden met BPOST

30 Days return Right

*Zie onze algemene voorwaarden

Secure Payment Method

Veilig betalen met Mollie

New Products

Jparts is op de hoogte van de laatste nieuwe producten op de elektronica markt.<br /> Nooit eerder geziene accessoires

What do customers say about us?

 • Jparts echt bedankt, zelf kocht ik onderdelen bij een concurrentie maar jullie onderdelen zijn absoluut niets te vergelijken dan andere bedrijven. momenteel heb ik al een dozijn schermen besteld en kwalitatief zijn deze effectief wel de beste op de markt! Hier moet je absoluut zijn voor de onderdelen, wel jammer dat sommige producten er niet op staan maar per mail kan dit besteld worden!

  -- Joost uit Amsterdam --
 • Dit bedrijf is echt een aanrader, heb er al meerdere malen producten gekocht en zoals ze vermelden… ze weten wat kwaliteit is echt een klasse bedrijf!

  -- Mohammed uit Antwerpen --
 • Op 22/05/2020 een iPhone Xsmax aangeschaft ,  helaas heb ik er langer op moeten wachten door de corona periode. maar zoals ze vermelden op hun website, toestel zien er top uit beste plaats om ze te kopen een echte aanrader!

  -- Bert uit Breda --
 • Op 02/06/2020 heb ik een iPhone 8 besteld, slechts 4 dagen moeten wachten. Batterij was wel niet vervangen maar dit heeft hij super opgelost door er toch een nieuwe in te plaatsen! Bedankt, super telefoon en een nieuwe vaste klant.

  -- Tim uit Retie --

Our brands

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X