Search

Free Shipping

Al onze producten worden vanaf €75 gratis verzonden met BPOST

30 Days return Right

*Zie onze algemene voorwaarden

Secure Payment Method

Veilig betalen met Mollie

New Products

Jparts is op de hoogte van de laatste nieuwe producten op de elektronica markt.<br /> Nooit eerder geziene accessoires

What do customers say about us?

 • iPhone 8 A grade die er als nieuw uit ziet gekocht bij Jparts! Ben blij dat er zulke bedrijven bestaan. Prijskwaliteit zijn ze het beste op de Europese markt.

  -- Vanessa H. uit Oostende --
 • Maanden geleden kocht ik mijn onderdelen via buitenlandse websites, nog nooit eerder heb ik zo een goede onderdelen ontvangen dan die van Jparts! Wij zijn jullie nieuwe vaste klant!

  -- Kevin C. uit Bree --
 • Had eerst niet de volste vertrouwen erin om mijn iPhone XR op te sturen naar Jparts, maar zoals hun vermelden op hun website heb ik mijn toestel keurig en op tijd ontvangen!
  Uiteraard was ik mijn toestel 2 dagen kwijt maar het loont uit! Van Jparts ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en de klantenservice, zo moeten alle bedrijven zich opstellen. Bedankt Jparts

  -- Tamara J. --

Need top parts?

Jparts is op de hoogte van de laatste nieuwe producten op de elektronica markt.<br /> Nooit eerder geziene accessoires

Our brands

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X