Search

GSM reparatie Turnhout

Zoek je naar een gsm reparatie Turnhout?

Is je gsm kapot? Merk je al langere tijd dat het beeld minder goed is? Is de telefoon veel te snel leeg nadat je hem hebt opgeladen? Of doet de gsm helemaal niets meer? Laat dan je gsm repareren in Turnhout en omgeving. Jparts is er voor een professionele en betrouwbare reparatie van je telefoon. Klantgerichtheid en een goede service zijn hierbij erg belangrijk. Wat er ook kapot is aan je telefoon, onze reparateurs maken hem snel. De reparatie gsm Turnhout is bij ons in goede handen.

Onderdelen vervangen tijdens reparatie gsm Turnhout

Vaak is het nodig om tijdens het gsm repareren Turnhout onderdelen te vervangen. Uiteraard kan een monteur dan voor de goedkoopste variant gaan. Wij zien echter in de praktijk dat goedkoop duurkoop is. Kies je het goedkoopste onderdeel, dan gaat het vaak snel weer kapot. Wij gebruiken daarom tijdens de reparatie van de gsm in Turnhout alleen onderdelen van de allerbeste kwaliteit. We ontvangen deze onderdelen direct vanuit de fabriek.

Garantie na afloop van gsm repareren Turnhout

Na de gsm reparatie Turnhout en omstreken mag je erop vertrouwen dat de telefoon weer naar behoren werkt. Wij geven je hier ook garantie op. Moeten er losse onderdelen zoals een camera, een batterij of een flex cable vervangen worden? Dan gebruiken wij alleen originele onderdelen. Je ontvangt hierop 1 jaar garantie. Een uitzondering zijn de batterijen. Hierop geven we je een half jaar garantie. Wil je de gsm laten repareren in Turnhout en omstreken? Je kunt hem langs brengen, maar je mag hem ook naar ons toesturen.

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE IN ONZE LIVE CHAT OF VIA DIT CONTACT FORMULIER.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X