Search

Wie zijn wij ?

Jparts streeft er naar om de beste kwaliteit smartphone onderdelen te leveren aan de juiste prijs, daarnaast helpen we je ook tijdens de reparatie wanneer jij er niet uitkomt. Hiervoor kan je steeds contact op nemen met ons live support of via mail. Kwaliteit en Klantgerichtheid staat bij Jparts op de eerste plaats. Er worden alleen kwaliteits/originele onderdelen geleverd.

Sinds de corona uitbraak zijn we volop bezig met het inslaan van mondmaskers om medische sectoren of burgers te assisteren, zoals onze slogan luid gaan wij opzoek naar het beste materiaal op de markt. Wij streven er naar om aan alle kwaliteitsnormen te voldoen.

Jparts doet ook herstellingen voor heel BENELUX.

Je kunt jouw toestel bij ons binnenbrengen voor een herstelling maar je kan jouw toestel ook opsturen je betaald echter geen verzending en retourkosten op herstellingen boven de € 75

Ben je op zoek naar de zakelijke mogelijkheden die Jparts voor jou kan betekenen voor het inkopen van iPhone onderdelen in grotere volumes? Neem dan contact op met ons mail adres (boekhouding@jparts.be).

 

 

LET OP:

Op Zon & Feestdagen worden er geen producten verzonden.

ADRES :

Jparts heeft een webshop en één herstelingscentrum gevestigd in Oud-Turnhout

Producten kunnen ook afgehaald worden, maar dit kan enkel op afspraak.

Contacteer eerst via telefoon of mail voor afhalingen.

Bankgegevens voor betaling per overschrijving:

JPARTS

KBC  – IBAN : BE12 7360 4985 1192

BIC : KREDBEBB

Jparts is opgericht in 2018 in België en ingeschreven onder het BTW-nummer BE 0700.724.733.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X