Wie zijn wij ?

Aangenaam kennis te maken

Jparts is een jong en ambitieus bedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van refurbished iPhones. Een splinternieuwe iPhone is erg prijzig in aanschaf en dit is voor veel mensen dan ook niet weggelegd en vaak ook niet nodig. Met een refurbished iPhone heb je dan wel een ouder model iPhone, maar met de kwaliteit van een nieuwe iPhone. Heb je een defecte smartphone of is het glas van je smartphone beschadigd? Dit houdt niet in dat je direct een nieuwe smartphone moet bestellen. Na een herstelling werkt je smartphone weer perfect en kun je hier nog lang van genieten. Je kunt met je defecte of beschadigde smartphone terecht bij Jparts. Je mag dan uitgaan van een vakkundige herstelling van je smartphone en het gebruik van originele onderdelen.

Sinds 2020 doet Jparts herstellingen van computers en laptops, zij helpen je zo goed mogelijk verder en streeft naar kwaliteit en service. Ben je zelf een Pc-builder dan is het ook mogelijk om hardware aan te kopen om er zelf mee van slag te gaan.

Wat is een refurbished iPhone?

Jaarlijks brengt Apple een nieuwe iPhone uit. Is een nieuwe iPhone aanschaffen voor jou niet haalbaar? Ga dan voor een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone die dusdanig is opgeknapt, dat deze weer als nieuw fungeert. De gebruikte iPhone wordt open gemaakt, zeer grondig gereinigd en versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe originele onderdelen. Op deze wijze krijg je een prachtige iPhone, die niet onder doet voor een nieuwe iPhone. Omdat het om een gebruikte iPhone gaat, betreft het meestal wel een ouder model iPhone. Aangezien de specificaties tussen de nieuwste iPhone en oudere modellen niet veel verschillen, zul je aan je refurbished iPhone veel plezier beleven tegen een veel lagere prijs en met garantie.

De service van Jparts

Heb je een smartphone, tablet of computer die gerepareerd moet worden? Jparts heeft in Oud-Turnhout een herstellingscentrum waar je terecht kunt. Woon je uit de buurt? Dat is geen probleem. Voor een herstelling kun je je smartphone, tablet of computer vanuit de gehele Benelux naar Jparts verzenden. Bij herstellingen boven de € 75,- is verzending en retourzending zelfs gratis en alle prijzen voor aankoop of herstelling zijn altijd inclusief BTW. Ook zakelijke klanten kunnen bij Jparts terecht voor aankoop van grotere aantallen iPhones of iPhone onderdelen.

Ben je op zoek naar de zakelijke mogelijkheden die Jparts voor jou kan betekenen voor het inkopen van iPhone onderdelen in grotere volumes? Neem dan contact op met ons mail adres (boekhouding@jparts.be).

Lees meer

 

LET OP:

Op zon- en feestdagen worden er geen producten verzonden.

ADRES :

Jparts heeft een webshop en één herstelingscentrum gevestigd in Oud-Turnhout

Producten kunnen ook afgehaald worden, maar dit kan enkel op afspraak.

Contacteer eerst via telefoon of mail voor afhalingen.

Bankgegevens voor betaling per overschrijving:

JPARTS

KBC  – IBAN : BE12 7360 4985 1192

BIC : KREDBEBB

Jparts onderdeel van Glenn Jacobs, is opgericht in 2018 in België en ingeschreven onder het BTW-nummer BE 0700.724.733.

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X