Refurbished Telefoons

Wat is een refurbished Telefoon?

Refurbished Telefoons zijn toestellen die eerder gebruikt zijn. De binnen- en buitenkant wordt hierbij meegenomen. De telefoon wordt schoongemaakt, Natuurlijk pakken we de hardware van de tweedehands telefoon aan. Waar nodig wordt de telefoon voorzien van nieuwe onderdelen. Bij het reviseren van de telefoon vervangen we altijd de batterij. Hierdoor krijg je de garantie dat het toestel zoals nieuw functioneert.

Hardware

Na een opknapbeurt van onze ervaren specialisten, zijn de refurbished smartphones weer zo goed als nieuw. Op deze manier krijg je een perfect werkende telefoon , die niet van nieuw te onderscheiden is.
Op deze manier geven we bij Jparts.be de telefoon toestellen een tweede leven en ook een pluspunt is dat iedereen kan genieten van duurdere smartphones tegen een vele lagere prijs.
Het is een pure win-win situatie! Jij bespaart honderden euro’s én het is ook nog eens beter voor het milieu.

Waar komt de term refurbished vandaan?

Refurbished of “Reviseren” is het controleren en zo nodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent dit het controleren en corrigeren van telefoon toestellen!
De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Zo krijg je een toestel met een gloednieuwe display en een eventuele behuizing(als dit nodig zou zijn). Een refurbished Telefoon werkt dan ook net zo goed als een nieuwe Telefoon, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden.
Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. Jparts verkoopt daarentegen losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere- als zakelijke klanten tegemoet komen!

Onze refurbished toestellen zijn bij JPARTS in het volgende beschikbaar

  1. Nieuwstaat toestellen: heel simpel , deze zijn volledig vernieuwd met origineel onderdelen. Scherm , behuizing en de batterij zijn vervangen waardoor je de ervaring hebt alsof je het toestel nieuw in de winkel hebt gekocht. Deze zien er dan volledig als NIEUW uit.
  2. A Grades ( Bijna nieuw) : Deze toestellen zijn bijna nieuw maar zijn 100% origineel. Deze hebben kleine krasjes op het voorste glas en/of op de behuizing. A grades hebben geen deukjes in het frame en hier kan eventueel het scherm vervangen zijn geweest afhankelijk van toestel. Jparts kiest voor kwaliteit en zal altijd origineel onderdelen gebruiken bij het herstellen.
  3. B Grades ( Lichte gebruikssporen): Zijn toestellen waar je lichte gebruikssporen ziet , deze toestellen kunnen kleine deukjes bevatten en/of hebben diepere krasjes in het scherm en/of de behuizing hier kan eventueel het scherm vervangen zijn geweest afhankelijk van toestel. Jparts kiest voor kwaliteit en zal altijd origineel onderdelen gebruiken bij het herstellen.

Al onze refurbished toestellen komen standaard met het volgende;

  • Aangepast telefoon doosje 
  • 2 Jaar garantie
  • Oplader
  • Sim pinnetje

Klik hier voor het bestellen van een Jparts refurbished telefoon

Lees meer

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X