Refurbished Telefoons

Wat is een refurbished Telefoon?

Refurbished Telefoons zijn toestellen die eerder gebruikt zijn. De binnen- en buitenkant wordt hierbij meegenomen. De telefoon wordt schoongemaakt, Natuurlijk pakken we de hardware van de tweedehands telefoon aan. Waar nodig wordt de telefoon voorzien van nieuwe onderdelen. Bij het reviseren van de telefoon vervangen we altijd de batterij. Hierdoor krijg je de garantie dat het toestel zoals nieuw functioneert.

Hardware

Na een opknapbeurt van onze ervaren specialisten, zijn de refurbished smartphones weer zo goed als nieuw. Op deze manier krijg je een perfect werkende telefoon , die niet van nieuw te onderscheiden is.
Op deze manier geven we bij Jparts.be de telefoon toestellen een tweede leven en ook een pluspunt is dat iedereen kan genieten van duurdere smartphones tegen een vele lagere prijs.
Het is een pure win-win situatie! Jij bespaart honderden euro’s én het is ook nog eens beter voor het milieu.

Waar komt de term refurbished vandaan?

Refurbished of “Reviseren” is het controleren en zo nodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent dit het controleren en corrigeren van telefoon toestellen!
De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Zo krijg je een toestel met een gloednieuwe display en een eventuele behuizing(als dit nodig zou zijn). Een refurbished Telefoon werkt dan ook net zo goed als een nieuwe Telefoon, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden.
Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. Jparts verkoopt daarentegen losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere- als zakelijke klanten tegemoet komen!

Onze refurbished toestellen zijn bij JPARTS in het volgende beschikbaar

  1. Nieuwstaat toestellen: heel simpel , deze zijn volledig vernieuwd met origineel onderdelen. Scherm , behuizing en de batterij zijn vervangen waardoor je de ervaring hebt alsof je het toestel nieuw in de winkel hebt gekocht. Deze zien er dan volledig als NIEUW uit.
  2. A Grades ( Bijna nieuw) : Deze toestellen zijn bijna nieuw maar zijn 100% origineel. Deze hebben kleine krasjes op het voorste glas en/of op de behuizing. A grades hebben geen deukjes in het frame en hier kan eventueel het scherm vervangen zijn geweest afhankelijk van toestel. Jparts kiest voor kwaliteit en zal altijd origineel onderdelen gebruiken bij het herstellen.
  3. B Grades ( Lichte gebruikssporen): Zijn toestellen waar je lichte gebruikssporen ziet , deze toestellen kunnen kleine deukjes bevatten en/of hebben diepere krasjes in het scherm en/of de behuizing hier kan eventueel het scherm vervangen zijn geweest afhankelijk van toestel. Jparts kiest voor kwaliteit en zal altijd origineel onderdelen gebruiken bij het herstellen.

Al onze refurbished toestellen komen standaard met het volgende;

  • Aangepast telefoon doosje 
  • 2 Jaar garantie
  • Oplader
  • Sim pinnetje

Klik hier voor het bestellen van een Jparts refurbished telefoon

Zo goed als nieuwe refurbished telefoons Turnhout

Heb jij aandacht voor het milieu, dan is het logisch dat je kiest voor een tweedehands telefoon. Waarom zou iedereen een nieuwe smartphone nodig hebben? Kies je voor telefoons refurbished Turnhout en omstreken, dan help je naast het milieu ook jezelf. Een gebruikt toestel bestellen kan je zo honderden euro’s besparen. Bovendien weet je met een refurbished telefoon Turnhout die je bestelt bij Jparts gegarandeerd dat het gaat om een betrouwbaar apparaat. Alle telefoons die wij verkopen zijn grondig nagekeken. Eerder gaan ze pertinent niet naar de klant. Daar mag je helemaal op vertrouwen.

Refurbished telefoon Turnhout van binnen en buiten nagekeken

Misschien voelt het een beetje vreemd om te kiezen voor een van de refurbished telefoons in Turnhout en omgeving. Ga je een toestel gebruiken dat ook al bij iemand anders in huis is geweest? Wij garanderen je dat je daar helemaal niets van zult merken. In de eerste plaats maken we de telefoon grondig schoon. Ook wordt de hardware aangepakt. Soms gaat het om telefoons die zo goed als nieuw zijn. Er zijn mensen die het liefst ieder jaar een nieuw toestel aanschaffen. Daar kun jij dan mooi van profiteren. Zijn er wel onderdelen kapot, dan signaleren wij dat en deze worden uiteraard vervangen. De onderdelen die wij plaatsen, komen rechtstreeks van de fabriek. Zo weten we zeker dat de kwaliteit meer dan goed is. We maken geen gebruik van tussenleveranciers.

Alle telefoons refurbished Turnhout snel en eenvoudig te bestellen

Zag je op de site een mooie iPhone waar je wel interesse in hebt? Zoek je een model en zie je deze niet op de site van Jparts? In beide gevallen staan we graag voor je klaar. Als je een refurbished telefoon Turnhout wilt aanschaffen, dan kun je deze gewoon online bestellen. Dit wijst zich vanzelf. De levertijd is ongeveer 3-9 werkdagen. Koop je een tweedehands model bij ons, dan heb je hierop een jaar garantie. Zoek je een specifiek model en ontdek je deze niet op de site? Neem gerust even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Grote kans dat we je toch kunnen bieden wat je zoekt.

Lees meer

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

Covid-19 (TIJDELIJK SLUITEN VAN ONZE WEBSHOP & HERSTELLINGSDIENST)

Beste Klanten, Wij betreuren de pandemie die momenteel in Belgie is losgebarsten. Wij zijn genoodzaakt onze webshop en onze herstellingszaak tijdelijk te sluiten. Wij zullen ten vroegste vanaf 05/04/2020 terug beschikbaar zijn. Wij raden u aan om geen bestellingen te doen. Indien u toch een bestelling zal plaatsen zal deze ten vroegste 05/04/2020 worden verzonden. Wij danken voor uw begrip.

X