Retour

Alvorens artikelen te retourneren, neemt u contact op met Jparts.

Retour

Bij elke bestelling krijgt u 14 dagen retourrecht, deze termijn gaat in vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Na het verwijderen van de folies / stickers vervalt het retourrecht van uw onderdeel. De garantie vervalt hierbij uiteraard niet.

Jparts raadt aan om een ontvangstbewijs en verpakkings-ID voor de retour van de pakjesdienst te vragen, omdat het de opvolging van de retourzendingvergemakkelijkt. Jparts zal de retours, die in aanmerking komen, terugbetalen. Indien u per factuur betaalde, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het geld kunnen terugstorten. Dit kunt u het gemakkelijkst via e-mail aan ons communiceren.

NIET RETOURNEERBARE GOEDEREN

Na het verwijderen van de folies / stickers vervalt het retourrecht van uw onderdeel. De garantie vervalt hierbij uiteraard niet.

Bij een beschadigde verpakking vervalt de retour.

Mondmaskers of hygiëne producten worden niet omgeruild

VERZENDING

Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. U moet uw product sturen naar: jparts.be, Neerstraat 29, 2360 Oud-Turnhout, Belgium.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van de verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald, de kosten van de retourzending worden van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van uw woonplaats kan de bezorgingstijd van uw artikel variëren.

Indien u een artikel van meer dan 75 € terugzendt, kan u best overwegen een traceerbare leveringsdienst te gebruiken of een transportverzekering te kopen. Wij garanderen niet dat we uw geretourneerd artikel zullen ontvangen.

*We ruilen alleen onderdelen indien ze defect zijn. Indien u het artikel door eenzelfde onderdeel wilt vervangen, stuur ons dan een e-mail op info@jparts.be en stuur uw artikel naar: Jparts, Neerstraat 29, 2360 Oud-Turnhout, Belgium.

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X